Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOMPUTEROWA EDYCJA CC
11.03.2010, 09:30
KOMPUTEROWA EDYCJA CC
WITAM

CZY MOZNA EDTOWAC PROTOKOŁ Z CC PO CO DRUKOWAC TYLE STRONSKORO TE SAME INFORMACJE BEDA MIESCIC SIE W FORMULARZU O 50% MNIEJSZYM?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11.03.2010, 11:26
RE: KOMPUTEROWA EDYCJA CC
Witam!
tego co mi wiadomo można edytowac raport ale nie wolno zmieniac danych , które są automatycznie nadawane prze system a to czy Ty zmniejszysz pole np na uwagi czyli pozycję 53 w raporcie to nie ma znaczenia. Pytanie co zrobisz, jesli wydrukujesz w danym polu jedna linijkę a rolnik będzie chciał napisac uwagi nanpół strony....
11.03.2010, 14:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2010 14:54 przez soho.)
(11.03.2010 11:26)Agnieszka napisał(a):  Pytanie co zrobisz, jesli wydrukujesz w danym polu jedna linijkę a rolnik będzie chciał napisac uwagi nanpół strony....

Dołączę załącznik z wyjaśnieniami rolnika odnośnie przeprowadzanej kontroli Smile Należy tylko pamiętać o tym że załącznik trzeba ująć przy wprowadzaniu raportu do platformy. A odpowiadając koledze @hubciooo_z (z którym notabene się już znamy) z mojego doświadczenia wynika że lepiej nie zmieniać układu raportu ponieważ każda ingerencja potrafi popsuć strukturę edytowanego raportu i robi się niezły misz-masz
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.03.2010, 08:50
Witam serdecznie, ja raporty tylko pozmniejszałam - zawsze to parę stron mniej, a jak ktoś ma coś do dodania robię z czystej kartki dodatkowy załącznik , pozdrawiam Wink
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Your Website | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS